La GRAN pantalla

La GRAN pantalla

Aquesta setmana des del Servei de Programació Cultural us volem recomanar un nou festival de cinema, que enguany celebra la seva 2ª edició: La GRAN pantalla, el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona.

Un espai dedicat a la trobada cinematogràfica intergeneracional que aporta noves mirades sobre el fet de ser gran. Enguany presenta una edició especial que ens convidarà a redescobrir i valorar el món de les persones grans a través de projeccions i activitats que tindran lloc en format online, del 7 al 17 de juliol, des de la plataforma Filmin i la pròpia web del Festival.

La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 i el confinament al qual s’han vist obligades les persones grans està afectant, no tan sols a la seva salut física, sinó molt especialment a l’emocional. En aquest context, donem l’enhorabona a aquest tipus d’inciatives promogudes per El Parlante i a tot l’equip organitzatiu. 

Dins de la seva interessant programació, volem destacar la pel·lícula Ask Dr. Ruth del director Ryan White Un retrat documental que narra la increïble vida de la doctora Ruth Westheimer, una supervivent de l’Holocaust que es va convertir en la terapeuta sexual més famosa dels Estats Units. A mesura que s’acosta el seu 90è aniversari, la doctora Ruth rememora el seu dolorós passat així com la seva trajectòria al capdavant de la revolució sexual.

I també la programació de Grans Debats, una nova secció que sorgeix arrel de l’edició especial online d’aquest any, amb dos debats sobre dos problemàtiques que molt sovint afecten les persones grans: la soledat i l’edatisme.

Data

Diumenge 5 jul. 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day
Categories

Comments are closed.