La butaca a casa

La butaca a casa

Quedar-se a casa durant tant de temps ha fet que gairebé tothom hagi renunciat a plaers que eren habituals en el nostre dia a dia com ara passejar, fer esport o anar al cinema o al teatre. I com diu la dita popular “Si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma va a la muntanya”. Per aquest motiu són moltes les companyies de teatre que s’han afanyat a compartir a les seves webs o xarxes socials alguns dels seus muntatges. Malgrat que som conscients que el teatre és per gaudir-lo a les sales o al carrer, des del Centre hem fet una petita selecció d’obres que tenen vinculació amb la nostra programació teatral per intentar fer-vos l’espera una mica més entretinguda.

Per començar res millor que l’humor irreverent de Les Glories Cabareteres. Elles van ser les encarregades de tancar la temporada del Centre a la primavera del 2019 i en aquest enllaç podeu gaudir d’una de les seves actuacions a La Bacanal. Un dels socis d’aquest local del Born és el David Verdaguer, que el 2015 va visitar-nos amb l’obra Dos machos verdes fritos (enllaç). En aquells temps formava part de l’extingida companyia ElnacionalNOensvol i ara han decidit publicar al seu compte de YouTube els diferents clips de presentació les seves obres.

Si us ve de gust un teatre més reflexiu, us fem arribar l’enllaç de Prácticas de vuelo para acabar con el olvido de Chroma Teatre, una obra sobre la importància de la memòria històrica que vam gaudir el juliol passat dins del Festival Tangent al pati interior del Centre. Aquest també va ser l’escenari on fa un parell d’estius la Companyia Oskené representà l’obra Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas (en aquest enllaç podeu veure el teaser de presentació). Un dels seus actors, Marc Naya Díaz, és un dels protagonistes de Màtria de Carla Rovira. Un muntatge que parla de les nostres àvies i mares en un país i una època que massa sovint les oblidava i que podeu gaudir en aquest enllaç.

Data

Dimarts 14 abr. 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day

Comments are closed.