Introducció al programari lliure i la tecnologia feminista

Introducció al programari lliure i la tecnologia feminista

A càrrec del col·lectiu El LleialTec
Conferència

Les tecnologies s’han implantat al nostre dia a dia, però disposem de prou coneixements per enfrontar-nos-hi d’una manera segura i conscient? Mitjançant un enfocament teòric i pràctic ens aproximarem de forma introductòria a les tecnologies des d’un punt de vista crític i feminista, i ens submergirem en l’univers de les tecnologies lliures i alternatives.

Amb motiu de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona  i Biblioteques de Barcelona organitzen  “La ciutat de les dones”, un cicle d’activitats que convida a repensar la ciutat des d’una perspectiva de gènere i imaginar una Barcelona més justa i equitativa.

Què ens diu la ciutat sobre les dones d’ara i d’abans? Quin ha estat el seu paper en el moviments socials i la transformació social de Barcelona? Com podem fomentar la perspectiva de gènere a través de l’urbanisme als nostres barris? De quina manera podem garantir la igualtat i la seguretat en l’ús de l’espai públic?  Com han mostrat el cinema la relació entre urbanisme i gènere?

A través de xerrades, tallers i itineraris reflexionarem sobre aquests i altres temes que tenen la ciutat, l’espai públic  i les dones com a eix principal de la reflexió.

Les activitats tindran lloc entre els mesos d’octubre i desembre als següents equipaments:

Centre Cívic Sagrada Família, Biblioteca De La Sagrada Família, Biblioteca Gòtic-Andreu Nin, Centre Cívic Can Deu, Centre Cultural Casa Orlandai, Centre Cívic El Sortidor, Biblioteca Francesc Boix, Biblioteca Vil·la de Gràcia, Biblioteca Can Fabra, Centre Cívic Torre Llobeta, Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, Centre Cívic Sant Martí, Biblioteca  Sant Martí de Provençals, Biblioteca Horta – Can Mariner.

Organitza:
Centre Cívic Sagrada Família i Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte.


A la sala d’actes del Centre Cívic
Aforament limitat
Es recorda:
. No està permesa l’entrada a la sala quinze minuts després del començament de l’acte.
. Es prega desconnectar els mòbils.
. Es recomana no sortir de la sala durant l’acte.

Data

Dimarts 20 nov. 2018

Hora

19:30

Preu

Activitat gratuïta
Categories

Comments are closed.