“Infancias”

“Infancias”

A càrrec d’Anita Līcis-Ribak i Ana Frechilla
ART PHOTO BCN – Festival de Fotografía Emergente de BCN

Fotografia

Destaquem el treball de dues autores que donen visibilitat a infants que viuen situacions poc comunes, que marquen tant el seu desenvolupament com la vida adulta.

Anita Līcis-Ribak, amb Evanescent Road, analitza i qüestiona la visió dels records de la infància i adolescència enforma d’imatges. Una mirada cap enrere i cap endins, en què busca traços de si mateixa en un espai molt concret i tancat en el qual va viure durant l’adolescència. Aquest espai és l’inhòspit Chersky, un poble remot de l’extrem nord-est de Rússia.

Ana Frechilla, amb F-22 RAPTOR, mostra com l’esport infantil és utilitzat com a eina política i social més enllà del gaudi dels infants, que sacrifiquen aquests anys de la seva vida. Imatges plenes de representacions del sistema de poder en la mirada innocent d’una petita infància que inverteix la seva escala de valors per complir amb les expectatives creades per i per a les persones adultes.

Inauguració: divendres 27 d’abril a les 19.30 h

ART PHOTO BCN és un festival de fotografia especialitzat en l’activació del circuit artístic i la incursió de nous valors creatius.

Més informació a: www.artphotobcn.com

Data

Dimarts 1 maig 2018 - Dimecres 30 maig 2018

Preu

Activitat gratuïta a la sala d’exposicions Àlex García
Categories

Comments are closed.