Hop Sagrada Família

Hop Sagrada Família

Quatre mons i imaginaris diferents són els solos creats per quatre ballarines de les danses urbanes, amb una fusió d’estils, un viatge a la dansa voguing, popping, contemporània, hip-hop, afrobeat… Alina Sokulska presenta Showtime; Anna Sagrera presenta Venus; Marta Ruiz López presenta Interna soledad, i Izaskun Ortega presenta La Mari.

Showtime, d’Alina Sokulska, tornarà a ser espectacle.

Algú pintarà belles cares per tot el cel. Algú ens començarà a bombardejar amb lletres realment meravelloses. Lletres plenes de veritat, delicadesa i humilitat. Aviat… –Kenneth Patchen.

L’Alina és artista, ballarina, coreògrafa, performer, professora i és internacionalment reconeguda en el món del jazz. L’Alina crea el seu llenguatge artístic per posar jazz dance en la perspectiva contemporània. Una forma de ball amb arrels africanes i influències dels balls socials afroamericans com el swing, el blues, el bebop, el tap, així com el UK jazz i el latinUna peça inspirada en la música de John Hollenbeck.

Venus, d’Anna Sagrera

Ballant la música de dues reconegudes artistes de la nostra terra, Clara Peya i Indee Styla, i les poderoses paraules de Mercè Rodoreda, Anna Sagrera mou la feminitat i interpreta els ritmes contemporanis i urbans amb el seu cos. És una manera de retre homenatge a tres dones a les quals admira i que l’inspiren per comunicar artísticament amb el llenguatge que ella coneix: la dansa. Amb una posada en escena pictòricament clara, remarca tres adjectius que s’atribueixen a les dones: la sensibilitat, la maternitat i l’empoderament.

Anna Sagrera té formació en dansa moderna i hip-hop. A partir del 2015 va començar la seva recerca en la fusió de les danses urbanes amb les danses contemporànies aprenent de diferents professionals, tant nacionals com internacionals. Actualment és ballarina de la Cia. Aina Lanas en la peça Mawu, i de les companyies Roseland Musical i CobosMika, en procés de creació dels seus nous espectacles.

Interna soledad, de Marta Ruiz López

Aquesta peça proposa un treball de contrast entre el control i el descontrol amb l’ajuda d’elements acrobàtics. La dramatúrgia de la peça neix del desig de posar de manifest la por de la solitud que té cada individu.

Marta Ruiz López es va formar en una petita escola de Ripollet on feia gimnàstica i dansa contemporània. Va decidir explorar més la dansa i es va formar a l’escola Varium. L’any següent va entrar en la jove companyia Free3bodies, on al llarg de l’any van sorgir diverses oportunitats.

La Mari, d’Izaskun Ortega

Peça inspirada en la vida de la mare de la mateixa artista, Izaskun Ortega. Reflecteix com és la vida de la Mari, una dona plena de llum i il·lusió, encara que per dins hi hagi una lluita amb ella mateixa. Una dona estimada pels altres. Aquesta peça farà que t’hi sentis molt a prop i fins i tot pot ser que t’hi puguis sentir reflectida en algun moment.

L’Izaskun Ortega és una ballarina reconeguda internacionalment en el món de les competicions d’improvisació en les danses urbanes.

Amb aquest projecte trenca un tros d’ella mateixa i posa damunt dels escenaris el que sempre ha volgut explicar: la seva vivència amb el passat. 

Activitat emmarcada en el HOP19, 9es Trobades de Dansa i Cultura Urbana.

Més informació: www.hopbcn.com


A la sala d’actes del Centre Cívic
Aforament limitat
Es recorda:
. No està permesa l’entrada a la sala quinze minuts després del començament de l’acte.
. Es prega desconnectar els mòbils.
. Es recomana no sortir de la sala durant l’acte.

Data

Dijous 21 nov. 2019

Hora

20:00

Preu

Activitat gratuïta
Categories

Comments are closed.