Hop Sagrada Família

Hop Sagrada Família

Activitat emmarcada al HOP18, 8es Trobades de Dansa i Cultura Urbana, amb Aina Lanas, Diego Garrido, Albert Funk i Inés Archer
Danses urbanes contemporànies

4 Mons i imaginaris diferents, són els solos creats per ballarins de les danses urbanes amb una fusió d’estils un viatge a la dansa Voging, Popping, contemporània, hip hop, afrobeat

“AYE-NAH” d’AINA LANAS
“Va construir un cos, una estructura rígida… Una versió de si mateixa, el més semblant a un maniquí en un aparador. Fins que es va danyar, es va deconstruir i li van faltar braços, cames, vida. El que quedava buscava màscares i cossos a on establir-se, fins que va comprendre que no era cos, que era lliure, com la música. I va ballar fins que es va acabar l’amor.
La versàtil ballarina i coreògrafa Aina Lanas s’ha format en dansa contemporània, popping, locking, new style, Waack, Vogue, interpretació, partnering… a Barcelona, París, Nova York i Los Àngeles. És co-creadora dels projectes Yugen i Aina&Arias.
Creació i interpretació: Aina Lanas, música original: Mans_o, Leonard Cohen, arranjaments: Claudio Marrero, veu: Izah, text: Alejandra Smits

DIEGO GARRIDO presenta “ SIN MIEDOS”.
El guerrer sap que després de cada enfrontament mai tornarà a ser el mateix.” L’interior fosc i tèrbol de l’ésser humà queda perfectament retratat en aquesta peça de dansa. Combinant una multiplicitat de tècniques, ens endinsarem en les inseguretats i pors que habiten en el més profund del nostre ésser. Aquesta peça va obtenir el premi al millor solo en el certamen microdanza de Madrid de l’any 2015. Diego és membre de Iron Skulls Co, ha treballat com a coreògraf i ballarí en diverses produccions, ha actuat per grans festivals i teatres de tot el territori nacional i internacional.

ALBERT FUNK presenta ”BÈSTIA”
L’Albert és ballarí de dansa contemporània i de danses urbanes, ha ballat amb coreògrafs com Tj Lowe i Peter Mika. Actualment forma part de la cia Julien Rossin. La peça és una recerca física de les emocions que inciten a l’artista a crear.

INES ARCHER presenta “VEU”
Inés Sibylle és una ballarina barcelonina de Dancehall i Afrobeatz i co-creadora del projecte artístic G’riot. Al seu solo “veu”, comparteix l’inici del seu procés de descolonització a través del moviment. “Què ha de dir i expressar el meu pèl, jutjat com salvatge, exòtic i massa voluminós?, Què expressa el meu cul no adequat per ballar ballet, de negreta? Què expressen els meus llavis grans? I Quina és l’estètica amb la qual s’identifica aquest tot, si és que l’objectiu és trobar alguna? hi ha ràbia, hi ha frustració, hi ha crisi identitària. Però això em porta a molta esperança”

EL PULMON BEATBOX (beatboxing)
Presentador a ritme de beatbox que sona a funk, electro-swing, rock, latin i qualsevol estil musical que sigui necessari. Aquest vocalista produeix tota la música davant del públic fent que cada sessió sigui una peça única. Els ritmes contundents i el so electro-orgànic que els caracteritzen aixequen el públic allà on van.


A la sala d’actes del Centre Cívic
Aforament limitat
Es recorda:
. No està permesa l’entrada a la sala quinze minuts després del començament de l’acte.
. Es prega desconnectar els mòbils.
. Es recomana no sortir de la sala durant l’acte.

Data

Dijous 15 nov. 2018

Hora

20:00

Preu

Activitat gratuïta
Categories

Comments are closed.