Fuenteovejuna

Fuenteovejuna

A càrrec de la Cia. Obskené
Teatre

La companyia Obskené presenta la seva versió del clàssic de Lope de Vega. Un espectacle trepidant que ens explica la història de Fuenteovejuna des del punt de vista actual. Amb una clara aposta estètica apropen al públic el famós conte del Governador Comendador, basat en una situació real (crònica de Rades, segle XVI), mentre que ells mateixos seran víctimes i culpables d’allò que narren.

Aquest espectacle es realitza al pati interior del Centre Cívic.

Obertura de portes a les 19.30 h. No cal reserva prèvia. Aforament limitat.

 


TANGENT
2n Festival de les Arts de l’Eixample

Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample, celebra la seva segona edició amb l’empenta que ens donen els bons records de l’edició inaugural de l’estiu passat. La cita torna amb 23 espectacles de diferents àmbits de la creació cultural com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques. Amb la idea de fer dels barris un gran escenari on trobar i gaudir de propostes innovadores de l’escena catalana, el districte de l’Eixample proposa un conjunt d’espectacles gratuïts amb artistes i companyies de renom, junt amb d’altres que potser encara no coneixeu, però que apunten fort amb projectes de gran qualitat. Als nostres centres cívics hi trobareu clàssics revisats com Fuenteovejuna, el circ hipnòtic de Mumusic, un recorregut de microteatre d’objectes pel Xalet, una experiència de teatre contemporani amb Wasted, una cita a cegues amb Sol Picó o l’energia de la dansa amb Topa.

Dins del programa trobareu una ruta amb l’etiqueta tanjove, que apunta els espectacles més transgressors, especialment aconsellats per a gent jove, tot i que al tangent, tothom està convidat a participar de l’experiència.

Trobareu més informació del festival al web www.bcn.cat/eixample i a les xarxes amb el hashtag #tangent18

Podeu consultar el programa complet clicant aquí.

Data

Dimarts 17 jul. 2018

Hora

20:00

Preu

Activitat gratuïta
Categories

Comments are closed.