El Pride! BCN 2020 no s’apaga

El Pride! BCN 2020 no s’apaga

Aquesta setmana us convidem a la celebració del PRIDE BARCELONA, per commemorar i celebrar la lluita per la llibertat i la dignitat del col·lectiu LGTBIQ+. Enguany, la celebració del Dia de l’Orgull manté la seva cita anual a través de les pantalles. Sota el lema: #L’OrgullNoS’Apaga ens ofereix una interessant programació online i televisada del 22 al 28 de juny: https://www.pridebarcelona.org/ca/programa/

Cada 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+, també conegut com a dia de l’orgull gai (en anglès, gay pride), data en què es commemoren els aldarulls de Stonewall que van tenir lloc a Nova York l’any 1969 i que es considera que marquen l’inici de l’alliberament homosexual.

I per sumar-nos a aquesta celebració de la diversitat, us volem compartir un curtmetratge d’animació estrenat fa poc, i que ens ha semblat una veritable delícia: “Cua de sirena” basat en l’àlbum il·lustrat “Cua de sirena” (2016, Edicions Bellaterra)

Un curtmetratge d’animació stop-motion que trenca amb el binarisme de gènere.

Sinopsi: En Roc estava més marejat que un allioli. No entenia res de res del que el cranc li havia dit… No entenia per què era una cosa que s’havia de convertir en una altra. A més a més, per sempre més! Una cosa o l’altra. Blanc o negre. Carn o peix. Nen o nena, humà o sirena… Com si només hi hagués dues opcions! No pot ser que una decisió sigui també que no vols prendre una decisió? 

Una producció d’Actuavallès – Ca l’Enredus | Realització de Miki Emes | Direcció: Alba Barbé Serra | Fotografia: Joan Tous | Música: Santi Careta i Marceŀlí Bayer | Guió original: Alba Barbé Serra i Sara Carro | Il·lustració original: Joan Turu 

Data

Diumenge 21 juny 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day
Categories

Comments are closed.