Entre obert i tancat, entre l’orgull i la ràbia, entre Sant Joan i Sant Pere

La gestió del temps
22 de juny de 2020
Arrenca el Casal d’Estiu
29 de juny de 2020

Entre obert i tancat, entre l’orgull i la ràbia, entre Sant Joan i Sant Pere

I ja som a la “nova normalitat” i ens tornem a veure, però amb la mascareta. Hem obert les portes i estem fent les recuperacions dels tallers que no vam poder finalitzar al març. Poc a poc ens anem trobant entre nosaltres: alumnat, talleristes, veïnes… amb el sentiment de cuidar-nos les unes a les altres.

Amb la Revetlla de Sant Joan tan a prop, us proposem una recepta de Coca de Sant Joan de la nostra tallerista Carmeta. Mmmm… ho vull provar!

I malgrat la circumstàncies, aquesta setmana arrenca el Pride, el dia de l’Orgull LGTBIQ+ a Barcelona. I us hem preparat una notícia amb tota la informació i, de regal, el curtmetratge realitzat per Alba Barbé “Cua de sirena”. El vull veure!

Commogudes per l’assassinat de George Floyd als Estats Units, us volem parlar d’interseccionalitat, una idea que van néixer dins els moviments feministes afroamericans que reflexiona entorn els eixos d’opressió que vivim com a persones i que ens poden portar a situacions tant tràgiques com aquesta. El vull llegir!

I des del Casal Infantil, reivindiquem el dret dels infants a decidir sobre l’ús que volen fer del seu temps, i no és poca cosa! M’interessa!

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail