El joc lliure

Confinadament… Centre Cívic
15 d'abril de 2020
I llavors va venir Sant Jordi i va matar el covid19
20 d'abril de 2020

El joc lliure

El Casal Infantil Sagrada Família, és un espai per infants de 0 a 12 i les seves famílies, on oferim joc lliure amb un munt de materials que afavoreixen el desenvolupament integral dels infants. A partir de jocs, joguines, jocs de taula, tallers, contes i un munt de materials cobrim les necessitats dels infants oferint una gran varietat de propostes envers el joc.

Apostem pel joc lliure, ja que és un mitjà pel qual els infants experimenten, en les primeres etapes per descobrir el seu entorn i també entendre el seu funcionament, per més tard adaptar-se i poder viure autònomament.

Tal com diu Oriol Ripoll “els infants juguen pel simple plaer de fer-ho i és responsabilitat de l’educador qui pot usar la font del joc per a treballar diferents aspectes”

És per aquest motiu que a l’espai creem diferents provocacions de joguines de manera que els infants se sentin atrets pel joc. Creiem que si els infants estan connectats amb allò que els agrada, es produeixen grans aprenentatges.

Una mostra dels aprenentatges que aporta del joc lliure ens mostra Mayte Rius en l’article “Deu raons que fan del joc la millor extraescolar per al teu fill“.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail