Dia mundial del medi ambient

Dia Mundial del Medi ambient “L’Hora de la Natura”
2 de juny de 2020
Curtmetratge “Out”
8 de juny de 2020

Dia mundial del medi ambient

El proper divendres 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha engegat la campanya “Repensem-nos” marcada pels canvis que ha provocat la crisis sanitària. Des del Centre Cívic també ens hem obert a la reflexió i moltes de les propostes que us oferim, estan relacionades amb el medi ambient.

Des del servei de programació cultural, fem un repàs a les activitats i tallers que hem programat per abordar diferents aspectes d’aquesta temàtica. M’interessa!

Del del Casal infantil també ens preocupa la cura del medi ambient i el canvi climàtic, ja que de nosaltres depèn el món que deixarem als nostres infants. És per això que hem redactat aquest article.

Aquesta crisis ha desprotegit encara més aquelles persones i col.lectiu més vulnerables. És per això que des de la Xarxa de Suport de Sagrada Família i les Xarxes de Suport de l’Eixample Dret, s’ha posat en marxa la “Comuna d’aliments”, una iniciativa per recaptar menjar per ajudar aquelles persones del barri que més ho necessiten. Hi vull participar!

Des de Tallers, la Marta Vigo professora dels tallers de música del centre, ens ha fet arribar el vídeo d’una peça musical tocada per alumnes de guitarra, ukelele, cordes, grup instrumental i lectura musical dels centres cívics Urgell, Casa Elizalde, La Sagrera i Sagrada Família. Ho vull veure!

I des del nostre blog de gènere www.igualtatigenere.com us fem arribar una reflexió entorn el desig, el consentiment i les tasses de te. Jo també en vull!

Amb moltes ganes de tornar-vos a veure i compartir noves experiències amb vosaltres.

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail