Desconfinant el gènere

Trencant els estereotips de gènere
27 d'abril de 2020
Casal d’estiu 2020 – Inscripcions tancades
3 de maig de 2020

Desconfinant el gènere

El passat diumenge 26 d’abril va ser el Dia per la Visibilitat Lèsbica i des del servei de programació cultural, ens unim a la celebració amb un recull de les pel·lícules que hem projectat al Centre Cívic i també algunes ressenyes de llibres que ens en parlem. M’interessa!

Continuant amb el tema de l’homofòbia, hem preparat un article sobre l’assetjament escolar a causa de l’orientació sexual o la identitat de gènere. El vull llegir.

I per acabar de desconfinar el gènere, des del Casal Infantil també ens fan una reflexió sobre la necessitat de trencar els estereotips de gènere, especialment quan aquests es creuen amb altres dimensions que conformen la vida d’una persona, com pot ser el cas de les nenes a la Índia. Li vull donar un cop d’ull.

D’altra banda ens alegrem de saber que el festival de cinema d’autor D’A segueix en peu, ja que gràcies a ell hem pogut mostrar-vos alguns dels films que s’hi han presentat. Aquí en podeu consultar un recull.

I de la part de Taller us proposem un pupurri ben animat per celebrar el Dia Internacional de la Dansa: nova coreografia de Burlesque, de danses de la Polinèsia, i el repte del Hands Performance i un tastet d’òpera de la mà de Romina Krieger i Maria Voronkova. No m’ho perdo!

Si teniu necessitats d’alimentació i higiene, o coneixeu algú que ho pugui necessitar, des de l’Ajuntament de Barcelona s’han posat en marxa un servei extraordinari que funcionarà durant la crisi del CoViD 19. Podeu consultar els serveis en aquest enllaç.

Ànims i salut!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail