Curtmetratge “Out”

Dia mundial del medi ambient
2 de juny de 2020
Poesia, llibres, concerts i molt més
8 de juny de 2020

Curtmetratge “Out”

Com sabeu, al Casal Infantil donem molta importància al desenvolupament dels infants de manera global i els donem eines per que puguin expressar-se tal i com són lliurement. Això ho intentem transmetre mitjançant les activitats que proposem, els contes i les joguines que tenim a l’espai, entre d’altres.

Fa unes setmanes us varem compartir un article sobre “Diversitat sexual infantil a la literatura”, i en relació a les històries de ficció, avui us volem donar a conèixer el curtmetratge per a públic infantil que ha creat Disney, anomenat “Out”, on el protagonista és un personatge homosexual que viu una història d’amor i es planteja com explicar-ho a la seva família. Enmig d’aquesta situació en Greg intenta amargar-ho però després s’adona que no es necessari.

Tal com hem destacat en altres ocasions, diverses empreses del món editorial i audiovisual han començat a introduir personatges amb diverses orientacions sexuals però normalment no són els protagonistes de les històries, acostumen a ser personatges secundaris, que de vegades no participen ni en el guió, com per exemple a la película “Onward”.

Aquesta iniciativa apareix del programa SparkShorts creat per presentar projectes innovadors, amb curtmetratges independents, que pretenen trobar nou talent en l’animació. Steven Clay Hunter va ser el creador del curt “Out” i també va participar en “Wall-e” i “Buscant a Nemo”.

Últimament Disney esta trencant estereotips en films bastant coneguts com la saga de Star Wars o Marvel. Sembla que, per fi, el món de la ficció s’està adaptant per oferir referents més fidels a la realitat de la societat actual. El canvi poc a poc està arribant.

A continuació podeu veure el tràiler del curtmetratge, el podreu trobar sencer a la plataforma Disney Plus.

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail