Contes amb perspectiva de gènere

Aquesta setmana… ben confinades!
1 d'abril de 2020
Confinades però connectades
6 d'abril de 2020

Contes amb perspectiva de gènere

Com sabeu, el Centre Cívic està especialitzat en gènere i igualtat, i al Casal Infantil treballem transversalment aquesta temàtica, mantenint una mirada respectuosa i igualitària basada en una sèrie de valors i creences que són intrínseques en l’equip d’educadors i educadores.

Aquest tarannà es trasllada a totes les tasques que realitzem, per això a l’hora de seleccionar els nostres materials, jocs i contes contemplem aquests aspectes amb l’objectiu de mantenir una mirada lliure d’estereotips.

Considerem que els contes són una bona eina per gaudir del temps de lleure ja que captiven l’imaginari dels infants, fomenten la imaginació, la inspiració i són una font de creativitat. Així mateix ajuden a millorar la socialització dels infants i també ofereixen diferents models de construcció social.

A continuació us recomanem una selecció de contes on la perspectiva de gènere està molt present.

De 3 a 6 anys:
https://escoles.fundesplai.org/blog/petita-infancia/40-contes-per-la-igualtat-de-genere-i-la-violencia-zero-educacio-infantil/

De 6 a 12 anys:
https://escoles.fundesplai.org/blog/promocio-de-la-salut/40-contes-per-la-igualtat-de-genere-i-la-violencia-zero-2-educacio-primaria/

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail