Consell de Barri: Propostes per millorar la vida del veïnat de la Sagrada Família

Primavera, primavera….!
9 de març de 2020
Seguim treballant des de casa
13 de març de 2020

Consell de Barri: Propostes per millorar la vida del veïnat de la Sagrada Família

El proper dijous 12 de març a les 18.30 h tindrà lloc a l’Ateneu el Poblet (C. Nàpols, 268), una sessió extraordinària del Consell de Barri de la Sagrada Família. Aquesta convocatòria, sota el títol Propostes per millorar la vida del veïnat de la Sagrada Famíliaes dedicarà principalment a debatre i fer propostes en el marc del procés de Pressupostos Participatius i d’elaboració del Programa d’Actuació de Districte (PAD) 2020-2023.

En aquesta trobada es presentarà la proposta de PAD desenvolupada per l’equip de govern, oberta al debat i les aportacions de veïns i veïnes. D’altra banda, també podreu proposar projectes d’inversió – amb un pressupost total de 7,5M € en el conjunt del districte –, que posteriorment seran sotmesos a un procés de votació popular. D’aquesta manera, la població del districte podrà definir i escollir de forma directa quins projectes s’hauran d’executar. Podeu trobar la informació detallada del procés a https://www.decidim.barcelona

Per aquest motiu, et convidem a participar a la sessió extraordinària del Consell de Barri de la Sagrada Família, amb el següent ordre del dia:

1.- Eleccions de les i els membres de la Comissió de Seguiment.
2.- Eleccions de la Vicepresidència del Consell de Barri.
3.- Debat i propostes del Programa d’Actuació del Districte de l’Eixample (PAD).
4.- Debat sobre projectes d’inversió al Districte de l’Eixample dins del marc dels pressupostos participatius.

Il·lustríssimes veïnes i veïns, DECIDIM.BARCELONA.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail