Confinadament… Centre Cívic

El Casal Infantil ja tenim Instagram!
15 d'abril de 2020
El joc lliure
20 d'abril de 2020

Confinadament… Centre Cívic

Tornem després d’aquesta Setmana Santa casolana, i esperem que estigueu el millor possible. Tant si heu de tornar a la feina com si no, nosaltres hem estat treballant per oferir-vos una setmana més, algunes propostes entretingudes.

Des del servei de programació cultural, us oferim un recull de les obres, o fragments d’aquestes, que podeu veure des de casa vostra i que han passat per la sala d’actes del Centre Cívic. Hi vull donar un cop d’ull.

Sabies que ballar millora l’estat d’ànim i ens ajuda a estar de més bon humor, dilueix tensions, harmonitza el cos, la ment i l’ànima, i millora la qualitat de la respiració a banda d’un munt de virtuts més! Doncs som-hi! A l’apartat de Tallers trobaràs un parell de propostes per ballar. Tinc ganes de ballar!

Teniu un empatx de pel.lícules i sèries? Com a centre especialitzat en gènere, un proposem un test i una reflexió per mesurar l’equitat de gènere dins la indústria cinematogràfica. Ho vull provar.

I des del servei d’infància del Centre Cívic tenim novetats! Hem obert un perfil d’instagram des d’on us compartirem recursos, activitats i reptes per a tota la família, i un parell d’apartats amb més continguts. No m’ho perdo!

 

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail