Concurs de cartells de Festa Major 2019

Buscant la inspiració…
24 de gener de 2019
Concurs per la Mostra d’Art Jove de l’Eixample
5 de febrer de 2019

Concurs de cartells de Festa Major 2019

T’agrada dibuixar? T’agradaria participar al concurs de cartells de la Festa Major del barri?

La Coordinadora d’Entitats del Barri Sagrada Família amb la col·laboració del Districte Eixample us proposen participar al Concurs de cartells de la Festa Major Sagrada Família.

El tema del concurs és el disseny del cartell per a la Festa Major i la Festa de Tardor del 2019. Consta de dues categories:

  • Categoria infantil (de 6 a 16 anys)
    El premi serà la publicació del cartell dins el programa de la Festa Major, la divulgació d’aquest en les xarxes socials i un val de compra per la botiga Jugar x Jugar per valor de 50 €.
  • Categoria adults (A partir de 17 anys) El cartell guanyador representarà la Festa Major i la Festa de Tardor del 2019.
    El premi serà la publicació del Cartell per a la Festa Major i la Festa de Tardor del 2019, la divulgació d’aquest en les xarxes socials i un val de compra als comerços de l’Eix comercial Sagrada Família per valor de 150 €. Un tiquet per 2 persones pel dinar de Festa Major.

Per participar, heu de portar les vostres propostes al Centre Cívic Sagrada Família (Carrer Provença, 480) de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. La data límit de recollida és el dilluns 25 de febrer a les 21 hores.

La decisió del jurat es farà pública el dijous 28 de febrer a través de la web de la Coordinadora d’Entitats del Barri Sagrada Família i també es comunicarà personalment el resultat als dos guanyadors.

Podeu consultar les bases completes aquí.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail