CCAD Cicle Cinema Africà i Dona

És 8 de març al districte de l’Eixample
6 de març de 2019
Vols ser família col·laboradora?
1 d'abril de 2019

CCAD Cicle Cinema Africà i Dona

“Resistència, Resiliència i Ressorgir” aquest és el nom de la segona edició del Cicle Cinema Africà i Dona que podreu descobrir del 5 al 28 de març a diferents centres cívics de Barcelona.

L’Associació Africadoolu ens porta històries de “Resistència, Resiliència i Ressorgir”, nou relats cinematogràfics realitzats per a dones africanes i de la diàspora, així com en les experiències travessades pel gènere des de Tunísia, passant pel Senegal, Mali, Burkina Faso, Costa d’Ivori, Nigèria fins a arribar a Kenya, Ruanda, Zàmbia i finalment, a Sudàfrica. Enguany el CCAD, comptarà amb un total de sis sessions cinematogràfiques musicalitzades a l’inici amb les Músiques Selectes de Sarah Selectora i Dj Karma i dinamitzades posteriorment a través dels debats amb especialistes.

I aquí al Centre Cívic Sagrada Família el 19 de març, previ a la sessió cinematogràfica, la poeta Micaela Mahi presentarà la Performance Poètica, “Negrura”, una intervenció artística que persegueix el canvi social dels pobles oprimits i de la comunitat negra.

Podeu consultar tot el programa clicant aquí.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail