Cauen les fulles, s’aixeca el teló

Les més menudes de la casa
7 d'octubre de 2019
Suspensió de la Festa de tardor Sagrada Família
17 d'octubre de 2019

Cauen les fulles, s’aixeca el teló

I sembla que ja torna la tardor… Els núvols ens acompanyen i cal tenir a mà una jaqueteta per si de cas… I també la programació cultural del Centre Cívic Sagrada Família 😉

Tot i que ja hem estrenat la temporada amb la tercera edició de la Setmana LGTBI+ i continuem amb una tardor plena de propostes.

Enllaçant amb Nosaltres: 3a setmana LGTBI+, us presentem el cicle de cinema “Contra la violència, purpurina” amb tres pel·lícules que ens parlen de tres vivències ben diferents.

Celebrem la castanyada en família amb la Nit d’Ànimes el dimecres 30 d’octubre a partir de les 17’30 h amb diferents propostes dirigides a petits i grans.

I Ara toca… Músiques d’arrel tradicional, amb els concerts d’Alidé Sans, Lilàh i Tarta Relena. I continuant amb la música, al cicle de clàssica hi trobareu tres propostes ben diferents: Divagação, El so calidoscòpic i Aromes franceses.

El cicle d’Atrezzos abraça clown i dansa amb Juntos, Hop Sagrada Família i Averdei.

Amb motiu de les Festes de Tardor del barri de la Sagrada Família, i dins de l’exposició de l'”Agència de Turisme Popular – ATP Sagrada Família” us proposem un itinerari-taller de descoberta del barri lluny del clixés i prejudicis. I també farem una recollida de dispositius mòbils al vestíbul del centre.

Així que, ja ho veieu, al Centre Cívic, quan arriba la tardor, comença l’espectacle!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail