Encara queden places al Casal d’estiu 2020

Desconfinant el gènere
27 d'abril de 2020
Confinament ecològic
4 de maig de 2020

Encara queden places al Casal d’estiu 2020

Encara tenim places pel Casal d’estiu d’aquest any.

Degut a la crisi sanitària Covid-19, estem treballant per tal de poder facilitar les gestions i realitzar el casal d’estiu amb normalitat si les circumstàncies ens ho permeten.

El Casal d’Estiu d’enguany es durà a terme del 29 de juny al 24 de juliol de 2020.
Està adreçat a infants de 4 a 12 anys distribuïts per grups d’edat (4-5 anys, 6-8 anys, 9-12 anys).

Hi haurà un total de 4 torns, les quatre setmanes entre el 29 de juny i el 24 de juliol. El preu és de 84,50€ per torn. L’horari de cada torn és de 9h a 14h durant tota la setmana, excepte els dijous que és de 9h a 17h ja que es fa una sortida de tot el dia.

Les inscripcions encara estan obertes fins a exhaurir totes les places. Aquest any heu de realitzar la preinscripció a través de correu electrònic a l’adreça casalinfantil@ccsagradafamilia.net. Les famílies que vulgueu inscriure als vsotres infants haureu de sol·licitar plaça escrivint un correu i adjuntant les dades que us demanem. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Totes aquelles famílies que necessiteu sol·licitar un ajut econòmic i/o monitor de suport ens ho han de fer saber alhora de realitzar la preinscripció. Per a més informació podeu clicar AQUÍ.


Si voleu consultar totes les activitats que estan previstes dins el marc de la campanya d’estiu T’Estiu molt 2020 de l’Ajuntament de Barcelona, podeu consultar en aquest enllaç.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail