Atravessant el confinament

Competències per la vida en el lleure educatiu
10 de maig de 2020
Diversitat sexual infantil a la literatura
18 de maig de 2020

Atravessant el confinament

Estem atravessant aquest confinament totes plegades. I tenim dies de tot; de desassossec, de desconsol si hem perdut alguna persona estimada,… de resignació, d’esperança… però també tenim moments especials, de creativitat, d’unió amb els altres i amb nosaltres, de família, de sol… i sembla que poc a poc anem avançant i ja veiem la llum al final. Però al final de què? Per tornar a on?

Certament aquest confinament ens està donant un temps i un espai per parar i pensar cap a on volem anar. La Yayo Herrero ens explica des de l’ecofeminisme, quins són els monstres que habitaven la nostra normalitat abans del confinament. I si teniu ganes de saber-ne una mica més sobre ecofeminismes i monstres, us hem preparat aquest article.

I des de Tallers, obrim la porta a respirar les tensions que estem vivint, a través del moviment conscient i gràcies la nostra professora Ina Dunkel. I podeu assistir a una classe de ioga restauratiu de la mà de la Raquel Mar. I el divendres 15 de maig celebrem el Dia Internacional de les Famílies! Amb la Lucía Barea, professora d’estimulació musical, podeu gaudir d’un parell de cançons i jocs de falda.

També ens arribem notícies de que alguns dels artistes que han passat pel Centre Cívic s’estan movent molt a les xarxes i als nous formats. Des del servei de programació cultural, us n’hem fet un recull en aquest article.

El lleure és molt important en la infància, i aquesta és l’especialitat del Casal infantil. El lleure permet a les criatures adquirir una sèrie de competències per desenvolupar-se com a persones. Diferents entitats del món educatiu han editat un document on les expliquen totes. El podeu veure clicant aquí.

Salut i ànims!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail