Aquario Barcelona

Art Photo BCN – Festival de Fotografia Emergent de BCN
24 d'abril de 2019
A l’estiu, els tallers més vius
23 de maig de 2019

Aquario Barcelona

Aquario Barcelona – 水族馆巴塞罗纳 és un projecte de creació comunitària amb la comunitat xinesa i els veïns i veïnes dels barris Sagrada Família, Fort Pienc i Arc del Triomf. En el context de la globalització on les comunitats es desplacen provocant, entre altres, un xoc cultural, la població xinesa té l’estigma, de la no integració. En aquest projecte es fa servir la experiència de la població d’origen xinès per posar en evidència la tensió cultural que es produeix en el món contemporani amb els desplaçaments de les comunitats migrants i les d’acollida.

Aquario Barcelona es desenvolupa en dues fases:
La Fase 1: TALLERS NÒMADES tindrà lloc entre els mesos de maig i juny i proposa tallers de dansa- performanc gratuïts on investigar i conèixer els barris de Fort Pienc, Sagrada Família o Arc de Triomf, amb persones que hi visquin, hi estudiïn, hi treballin o en coneguin la seva realitat. Trobareu el formulari d’inscripcions, així com més informació sobre les dates i els espais al Blog COMUART.

Tot el procés de tallers i creació estarà acompanyant per les artistes Xirou Xiao i Elena Nieto i per l’il·lustrador Miguel Gallardo.

. La Fase 2: TALLERS CREATIUS tindrà lloc durant la tardor 2019 i culminarà amb una peça escènica que es presentarà al novembre de 2019.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail